Wyślij e-mail
(opcjonalnie)
Dodatkowe informacje:

KLAUZULA INFORMACYJNA

Uprzejmie informujemy, że:

  1. Administratorem Pana/Pani danych jest Robstan Sp. z o.o. z siedzibą ul. Kolbego 15 32-600 Oświęcim, tel. 33 843 34 35, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. Dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji usług Park Family Fun na podstawie art. 6 ust 1 pkt b) RODO.
    Dane będą również przetwarzane celem wykonania obowiązków prawnych, w tym wystawianie faktur.
    Administrator przetwarza następujące dane osobowe: Imię i nazwisko, adres, data urodzenia, telefon, e-mail…
  3. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia, lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  4. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji zamówień, w przypadku niepodania danych nie będzie możliwe wykonanie zlecenia.
  5. Dane udostępnione przez Panią/Pana będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim w celach niezbędnych do realizacji zleceń. Odbiorcami danych będą podwykonawcy zgodnie z umowami powierzenia danych osobowych oraz instytucje państwowe i urzędy upoważnione z mocy prawa.
  6. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą zautomatyzowane ani nie będą podlegały profilowaniu.
  7. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.
  8. Dane osobowe będą przechowywane przez okres wymagany przepisami prawa.

Warto wiedzieć.

W związku z epidemią koronawirusa (COVID-19)
Park począwszy od dzisiaj, tj. 12 marca b.r. będzie nieczynny aż do odwołania. Zapraszamy, mamy nadzieję, już wkrótce.
Życzymy wszystkim zdrowia.

 

W dniu 19 lutego (środa)
Park będzie nieczynny. Zapraszamy
w Tłusty Czwartek od godz. 12:00

 

Półkolonie wakacyjne w Oświęcimiu

Masz pytania?

Jeżeli jesteś zainteresowany naszą ofertą, lub masz dodatkowe pytania, skontaktuj się z nami:

 

ul. Zaborska 33
32-600 Oświęcim

tel.: 503 31 31 93
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Godziny otwarcia:
Poniedziałek-Piątek 12-20
Sobota-Niedziela 9-20

Konto bankowe: ABS Bank Spółdzielczy Andrychów 60 8110 1023 2003 0304 0657 0004